Artikelnr: 1105
Artikel: "Poperingse Hommelknopjes"
Omschrijving: Bierpraline in de vorm van een hoppebel. "Hommelknop" is Poperings dialect voor hoppebel. De vulling is een ganache met Watou Tripel & subtiel toegevoegde hop van Poperinge. Zo krijgt men een smaakevolutie van het zoete van de chocolade naar een lichte bitterheid achteraf van de hop. verkrijgbaar in melk en fondant. voor verpakkingen zie rubriek "streekproducten"
Formaat:
Gewicht: 12,5 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1200
Artikel: Barbelientje
Omschrijving: Frisse fruitige zomerpraline met rabarber Truffeltje in 2 delen: rabarbergelei met zurige afwerking & ganache met rabarberpuree, ondergedompeld in donkere chocolade. Streekproduct 100% West-Vlaams ontwikkeld in opdracht van Het Warandehof, www.rabarber.be
Formaat:
Gewicht: 15 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1551
Artikel: "Hommelientje"
Omschrijving: Truffeltje ontworpen voorjaar 2017 in opdracht van 't Hoppecruyt: zachte huisgemaakte caramel met Poperingse hop, verkrijgbaar in melk & fondant chocolade enkel verkrijgbaar bij bezoek aan 't Hoppecruyt
Formaat:
Gewicht: ca.15 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1110
Artikel: "Chocolate Poppies"
Omschrijving: Praline in de vorm van een klaproos, het herdenkingssymbool van de Eerste Wereldoorlog en bovenal een symbool van vrede. Gemaakt met de exclusieve toelating van "The Royal British Legion". Met de aankoop van elke Poppy steunt u deze organisatie. De vulling is een extra donkere caramel (70%) met Irish Cream, whisky en koffie. Voor verpakkingen zie rubriek streekproducten
Formaat:
Gewicht: 15 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1245
Artikel: Inca
Omschrijving: Donkere ganache met extra bittere chocolade 70%, melk en/of fondantchocolade
Formaat:
Gewicht: 10 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1230
Artikel: Walnoot praliné
Omschrijving: Halve walnoot met krokante hazelnootpraliné & geroosterde walnoot bovenop, melkchocolade fondantchocolade art. 1231
Formaat:
Gewicht: 12 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1229
Artikel: Nibs & Nuts
Omschrijving: Witte hazelnootpraliné met bittere cacaokernen in een fondant jasje
Formaat:
Gewicht: 12 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1221
Artikel: Himalaya
Omschrijving: Witte koffie botercrème met hazelnootje
Formaat:
Gewicht: 15 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1253
Artikel: Rumbolletje melk
Omschrijving: Kogeltruffeltje met ganache met bruine rum, gedompeld in melkchocolade of fondantchocolade (art. 1254)
Formaat:
Gewicht: ca. 15 g
Eenheidsverpakking:
Artikelnr: 1265
Artikel: Xpresso
Omschrijving: Donkere koffieganache met crisppearls
Formaat:
Gewicht: 12g
Eenheidsverpakking: