Rabarberchocozoen100% West-Vlaams
Rabarber als succesproduct
De Barbelientjes vielen danig in de smaak dat de provincie het idee opperde om ook een chocozoen (of mélocake) te maken met een rabarbervulling.
De fris, fruitige vulling is goed in balans met de zoete marshmallow. Overtrek deze lekkernij vervolgens met fondantchocolade en een heel lekkere en evenwichtige chocozoen is het resultaat.
Ons vierde erkend streekproduct!
Het Warandehof
Dit was één van de eerste samenwerkingsverbanden tussen ambachtelijke producenten na de oprichting van 100% West-vlaams.
Meer info over het warandehof: www.rabarber.be.
100% West-Vlaams
Dit label wordt toegekend aan producten die voldoen aan volgende criteria:
- Zoveel mogelijk met West-Vlaamse producten
- Ambachtelijke productie
- Lokale verankering
Er gaat een uitgebreide selectieprocedure vooraf en propageert de korte keten: een zo kort mogelijk weg tussen producent en consument. Klik hier voor meer informatie over 100% West-Vlaams.